AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı yolcu etmek

Kahve falında babayı yolcu etmek

Kahve falında babayı yolcu etmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, geçim derdinin sona ereceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına işaret eder.

Kahve falında babayı yolcu etmek gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Kahve falında babayı yolcu etmek geçim sıkıntısının olmayacağına, eşlerinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında babayla yolculuk yapmak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babayla yolculuk yapmak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü yolcu etmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobanda yolculuk etmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüste yolculuk yapmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş biriyle yolculuk yapmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında aniden yolculuğa çıkmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir