AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayla yolculuk yapmak

Kahve falında ölmüş babayla yolculuk yapmak

Kahve falında ölmüş babayla yolculuk yapmak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, ona emek vereceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babayla yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseler gösterdiğiniz kadarını ortaya koymanızı bekliyorlar.

Kahve falında ölmüş babayla yolculuk yapmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında babayla yolculuk yapmak ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına işarettir.

Kahve falında babayı yolcu etmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ani yolculuk yapmak şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla yolculuk yapmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölülerle yolculuk yapmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, mallarının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında gece yolculuk yapmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında motosikletle yolculuk yapmak bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir