AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü yolcu etmek

Kahve falında ölüyü yolcu etmek

Kahve falında ölüyü yolcu etmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü yolcu etmek gördüyseniz:

  • Size güvenerek hareket eden kişiler olabilir.

Kahve falında ölüyle yolculuğa çıkmak rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, ancak yılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle yolculuk yapmak kimseyle konuşmayacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü yolcu etmek sıkıntılarının günden güne artacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle yolculuk etmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında ölü biriyle yolculuk yapmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ölülerle yolculuk yapmak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle yolculuk etmek aldığı borçların katbekat artacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında umreye yolcu etmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir