AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktörle uçurumdan düşmek

Kahve falında traktörle uçurumdan düşmek

Kahve falında traktörle uçurumdan düşmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına inanılır.

Kahve falında traktörle uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyen gelişmeler veya programdaki ufak değişiklikler aslında her şeyin en iyisi için meydana geliyor.

Kahve falında traktörle uçurumdan düşmek şansının da döneceğine, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında traktörden düşmek maddi sorumluluklarının artacağına, borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurum düşmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir uçurumdan düşmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Kahve falında bisikletle uçurumdan düşmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle uçurumdan düşmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Kahve falında otobüsle uçuruma düşmek gayrimenkul sahibi olunacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında otobüsle uçurumdan düşmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir