AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçuruma düşen birini görmek

Kahve falında uçuruma düşen birini görmek

Kahve falında uçuruma düşen birini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında uçuruma düşen birini gördüyseniz:

  • Olması imkansız beklentiler ya da eğilimler içine girebilir, altından kalkılamayacak iş yükleri nedeniyle veya çevrenizdeki kişilere yapılması imkansız işler delege ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında uçurumdan düşen birini görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan birinin düştüğünü görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın uçurumdan düştüğünü görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında uçuruma düşüp çıkmak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine inanılır.

Kahve falında kendini uçurumdan düşerken görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında uçuruma düşen görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını uçurumdan düşerken görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir