AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal veya materyal bir ilişkinin bozularak negatif veya pozitif her hangi bir sonucun alınması gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunu uçurumdan düşerken görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin uçurumdan düştüğünü görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşini uçurumdan düşerken görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşerken görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, daha rahat para kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir