AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düşen birini görmek

Kahve falında uçurumdan düşen birini görmek

Kahve falında uçurumdan düşen birini görmek muradına eremeyeceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan düşen birini gördüyseniz:

  • Yeni bir aleti, ürünü veya yaşam tarzını empoze etmeye çalışan kişiler mucizelerden bahsediyor olabilirler, daha şüpheci olmakta fayda var.

Kahve falında uçurumdan düşer gibi olmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, adının fesada karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının uçurumdan düştüğünü görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çalıştığı yerde amir olacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşecek gibi olmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine delalettir.

Kahve falında uçurumdan düşen insanlar görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, üzüleceğine, yıkılacağına inanılır.

Kahve falında eşinin uçurumdan düştüğünü görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek mülk sahibi olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçuruma düşüp çıkmak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir