AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçuruma çıkmak

Kahve falında uçuruma çıkmak

Kahve falında uçuruma çıkmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine inanılır.

Kahve falında uçuruma çıkmak gördüyseniz:

  • Risk içeren girişimleriniz veya hareketleriniz nedeniyle kendinizi ya da pozisyonunuzu savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında uçuruma çıkmak özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalettir.

Kahve falında uçuruma düşüp çıkmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan yukarı çıkmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan çıkmak hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumdan denize atlamak kazancının da hiç eksilmeyeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumda kalmak müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayı uçuruma görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan yuvarlandığını görmek kazancının yerine gelmesine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir