AnaSayfa / Genel / Kahve falında üçüncü kata çıkmak

Kahve falında üçüncü kata çıkmak

Kahve falında üçüncü kata çıkmak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, problemlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında üçüncü kata çıkmak gördüyseniz:

  • Hiçbir şey göründüğü kadar kötü olmayabilir.

Kahve falında üst katlara çıkmak gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işarettir.

Kahve falında eve kat çıkmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yedinci kata çıkmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında çatı kata çıkmak uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında asansörle yanlış kata çıkmak işlerine bereket geleceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en üst kata çıkmak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında asansörle üst kata çıkmak hayırlı bir döneme girileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir