AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil uçan böcek görmek

Kahve falında yeşil uçan böcek görmek

Kahve falında yeşil uçan böcek görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, iş hayatında terfi alınacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, gözyaşı döküleceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine inanılır.

Kahve falında yeşil uçan böcek gördüyseniz:

  • Sırları ifşa etmeniz durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında uçan yeşil böcek görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil uçan böcek görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında uçan böcek öldürmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah uçan böcek görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işarettir.

Kahve falında uçan kara böcek görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında uçan böcek görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işarettir.

Kahve falında evde uçan böcek görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında uçan kırmızı böcek görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir