AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçmaya çalıştığını görmek

Kahve falında uçmaya çalıştığını görmek

Kahve falında uçmaya çalıştığını görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, geçim derdi yaşayacağına, çaresiz kalacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçmaya çalıştığını gördüyseniz:

  • Bazı jestler veya yardımlar sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında uçmaya çalıştığını görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının çalıştığını görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında evin eşyalarının çalındığını görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında böbreğinin çalındığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabam çalındı görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına inanılır.

Kahve falında çalınmış araba görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğün çalındığını görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir