AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem ucu görmek

Kahve falında kalem ucu görmek

Kahve falında kalem ucu görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok yıpranacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında kalem ucu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ya da olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında kalem ucu yemek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçlu kalem satın almak işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında kırık kalem ucu görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalem ucu açmak üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, başarısının düşeceğine inanılır.

Kahve falında kalem ucu görmek ters giden olayların düzeltileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ucu kırık kalem görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalem ucu almak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir