AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem ucu almak

Kahve falında kalem ucu almak

Kahve falında kalem ucu almak işlerin canlanacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalem ucu almak gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunun.

Kahve falında kalem ucu almak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında uçlu kalem satın almak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kalem ucu görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında kırık kalem ucu görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kalem ucu açmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kalem ucu yemek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, rakiplerin geride bırakılacağına yorulur.

Kahve falında ucu kırık kalem görmek rahata kavuşmaya, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir