AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının sıkıntılı olduğunu görmek

Kahve falında babasının sıkıntılı olduğunu görmek

Kahve falında babasının sıkıntılı olduğunu görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında babasının sıkıntılı olduğunu gördüyseniz:

  • Aniden, hat sanatıyla uğraşmaya başlar ya da Çinceye merak duyarsanız şaşırmayın.

Kahve falında babasının sıkıntılı olduğunu görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Kahve falında babayı sıkıntılı görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını sıkıntılı görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı sıkıntılı görmek kazanç kapılarının açılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşı sıkıntıda görmek rızkın genişlemesine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşını sıkıntılı görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi sıkıntılı görmek zararların telafi edileceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir