AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarak camiye gitmek

Kahve falında uçarak camiye gitmek

Kahve falında uçarak camiye gitmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, malının artacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçarak camiye gitmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli şeyleri düzenlemeniz durumunda gözle görülür bir ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında uçarak camiye gitmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında uçarak camiye inmek hasta ise bakacağına, sorunlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere uçarak gitmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına yorulur.

Kahve falında uçarak cennete gitmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, karamsarlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında uçarak kabeye gitmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçarak gitmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulur.

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, ne yapacağını şaşıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçarak bir yere gitmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir