AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarak kaçmak

Kahve falında uçarak kaçmak

Kahve falında uçarak kaçmak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzurlu günler görüleceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, şeytanın aklına uyacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında uçarak kaçmak gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanlarla gereksiz yere tartışmalara girmeyin.

Kahve falında uçarak birinden kaçmak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, kişisel kavgaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçarak kaçmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında uçarak birilerinden kaçmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmandan uçarak kaçmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden uçarak kaçmak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, zor durumlarda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerinden uçarak kaçmak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten uçarak inmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçarken görmek rızkın ve kazancın artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir