AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden uçarak kaçmak

Kahve falında birinden uçarak kaçmak

Kahve falında birinden uçarak kaçmak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevindirici haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden uçarak kaçmak gördüyseniz:

  • Eski sorunları veya tecrübelerinizi hatırlamanız ani tepkileri veya rahatsız edeci davranışları olan bir kişiyle nasıl başa çıkabileceğinizi bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında uçarak birinden kaçmak kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, işlerinin ağırlaşacağına işarettir.

Kahve falında birinden uçarak kaçmak mutluluğun günden güne daha da artacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine işarettir.

Kahve falında uçarak kaçmak aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında uçarak birilerinden kaçmak kazancın her daim artacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmandan uçarak kaçmak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına delalet eder.

Kahve falında birilerinden uçarak kaçmak olumsuz olaylar yaşayacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine yorulur.

Kahve falında uçar gibi yürümek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında kaplumbağayı uçarken görmek kısmetlerinin bollaşacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir