AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarken yere düşmek

Kahve falında uçarken yere düşmek

Kahve falında uçarken yere düşmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, ağlayacağına işaret eder.

Kahve falında uçarken yere düşmek gördüyseniz:

  • Özel veya iş yaşamınızla ilgili konularda sezgilerinizi takip edebilirsiniz.

Kahve falında uçarken yere düşmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında uçarken suya düşmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet eder.

Kahve falında uçarak düşmek çok günah işleyeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına yorulur.

Kahve falında uçarken düşmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçarken denize düşmek kendini toparlayamayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten uçarak düşmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine işarettir.

Kahve falında uçarak yere inmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir yere uçarak gitmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir