AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir şehri gezmek

Kahve falında başka bir şehri gezmek

Kahve falında başka bir şehri gezmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında başka bir şehri gezmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine katı davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında başka bir şehri gezmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şehri gezmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında şehri gezmek kız çocuğunun olacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında başka şehre gitmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir şehre yerleşmek alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre taşınmak sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında başka şehre gezmeye gitmek hayallerine kavuşacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir