AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarak düşmek

Kahve falında uçarak düşmek

Kahve falında uçarak düşmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına rivayet eder.

Kahve falında uçarak düşmek gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir, şüphelerinizi bertaraf etmelisiniz.

Kahve falında yüksekten uçarak düşmek daha sonra işlerin açılacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçarak düşmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında uçarken denize düşmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Kahve falında uçarken yere düşmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına alamet eder.

Kahve falında uçarken suya düşmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında uçarken düşmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, herkesten ileriye gideceğine yorulur.

Kahve falında uçarak ağaca konmak stresten uzaklaşılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçak uçarken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, yönetici makamına geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir