AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek gibi koşmak

Kahve falında köpek gibi koşmak

Kahve falında köpek gibi koşmak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, atılım yapacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek gibi koşmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya evinizle bağlatılı geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında köpek gibi koşmak elindeki işi rayına oturtacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hayvan gibi koşmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında uçar gibi koşmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deli gibi koşmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına yorulur.

Kahve falında at gibi koşmak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine delalettir.

Kahve falında aslan gibi köpek görmek endişelerinin son bulacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında köpek gibi yürümek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında köpek gibi havlamak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir