AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun uçtuğunu görmek

Kahve falında oğlunun uçtuğunu görmek

Kahve falında oğlunun uçtuğunu görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, kara kara düşüneceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun uçtuğunu gördüyseniz:

  • Belli bir yola girmeniz durumunda görevinizi tamamlamalısınız.

Kahve falında oğlunun uçtuğunu görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına delalet eder.

Kahve falında uçan kişi görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan tekme atmak hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan domuz görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet eder.

Kahve falında caminin uçtuğunu görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına inanılır.

Kahve falında uçan kanatlı beyaz at görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan adam görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçmaya hazırlanmak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir