AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi uçurmak

Kahve falında bir şeyi uçurmak

Kahve falında bir şeyi uçurmak kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, aşık olacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında bir şeyi uçurmak gördüyseniz:

  • Planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında havada uçan bir şey görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında uçan bir şeyi yakalamak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Kahve falında bir şeyi uçurmak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her şeyin uçtuğunu görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan bir şeye binmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında havada uçan şeyler görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine işarettir.

Kahve falında uçan bir şey görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan şeyler görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir