AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan salıncağa binmek

Kahve falında uçan salıncağa binmek

Kahve falında uçan salıncağa binmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan salıncağa binmek gördüyseniz:

  • Fiziksel mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi gösterebilir veya sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında uçan salıncağa binmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan salıncak görmek hanesine bolluk geleceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında salıncağa binmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dönen salıncağa binmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salıncak binmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına inanılır.

Kahve falında lunaparkta salıncağa binmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin salıncakta sallandığını görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında salıncakta sallanmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir