AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalye binmek

Kahve falında tekerlekli sandalye binmek

Kahve falında tekerlekli sandalye binmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tekerlekli sandalye binmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya iş yaşamınızla ilgili bazı konular normalmiş gibi davranmak yerine elinize geçen bilgileri en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye binmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalye binmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gitmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalye kullanmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, dinde bilginleşeceğine inanılır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede olduğunu görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede bir adam görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini tekerlekli sandalyede görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kendini tekerlekli sandalye görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir