AnaSayfa / Genel / Kahve falında iett otobüsüne binmek

Kahve falında iett otobüsüne binmek

Kahve falında iett otobüsüne binmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında iett otobüsüne binmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken zaman faktörünü göz önünde bulundurmalısınız.

Kahve falında iki katlı otobüse binmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle otobüse binmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı otobüse binmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüse inip binmek yaşadığı zorluğun biteceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı otobüse binmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalık bir otobüse binmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle otobüse binmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece otobüse binmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir