AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün uçtuğunu görmek

Kahve falında otobüsün uçtuğunu görmek

Kahve falında otobüsün uçtuğunu görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüsün uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bazılarınız ne demek istediğimi anladılar.

Kahve falında otobüsle uçtuğunu görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulur.

Kahve falında uçan otobüs görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında otobüsün uçtuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüs aldığını görmek ödeme güçlü çekeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında otobüs çarpması görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında otobüsle cenazeye gitmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında yolcu otobüsü kullanmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sağlığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde otobüs görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir