AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle uçtuğunu görmek

Kahve falında otobüsle uçtuğunu görmek

Kahve falında otobüsle uçtuğunu görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, istediği oranda da eğleneceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüsle uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız.

Kahve falında otobüsle uçtuğunu görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan otobüs görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, huzurlu hissedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsün uçtuğunu görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına işaret eder.

Kahve falında bineceği otobüsü kaçırmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsün saatini kaçırmak işsiz kalmaya, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsle eve gitmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında çift katlı otobüse binmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret eder.

Kahve falında büyük otobüs sürmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir