AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördeğin uçtuğunu görmek

Kahve falında ördeğin uçtuğunu görmek

Kahve falında ördeğin uçtuğunu görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördeğin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmeniz gerekiyorsa, gerekli değişiklikleri yapmalı veya eğitimleri almalısınız.

Kahve falında ördeğin uçtuğunu görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında uçan ördek görmek çekilen hasretin biteceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulur.

Kahve falında uçan ördek yakalamak ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına işarettir.

Kahve falında uçan yaban ördeği görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına inanılır.

Kahve falında ördek uçtuğunu görmek ağız tadından olacağına, kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ördeklerin uçtuğunu görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, hasta ise bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan beyaz ördek görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ördek kesmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir