AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebeklerin uçtuğunu görmek

Kahve falında kelebeklerin uçtuğunu görmek

Kahve falında kelebeklerin uçtuğunu görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kelebeklerin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizi bazı konularda engelleme gayretleri içinde olabilirler veya ailenizin yaptığı ya da yapmayı planladığı harcamalar yüzünden siz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında uçan kelebekler görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kelebeğin uçtuğunu görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına yorulur.

Kahve falında kelebek uçtuğunu görmek günlerini hastanede geçireceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına işarettir.

Kahve falında uçan kelebek görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçuşan kelebekler görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçmayan kelebek görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında kelebeklerin uçtuğunu görmek elindekileri kaybedeceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında kelebek uçurmak başarısız ve mutsuz olacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir