AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebeğin uçtuğunu görmek

Kahve falında kelebeğin uçtuğunu görmek

Kahve falında kelebeğin uçtuğunu görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında kelebeğin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Alacağınız kötü bir haber moralinizi bozabilir.

Kahve falında uçuşan kelebek görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kelebek uçtuğunu görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan kelebek görmek sıkıntılarının artacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında uçuşan kelebekler görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında kelebek uçurmak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet eder.

Kahve falında kelebeğin uçtuğunu görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, yaşananları unutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçmayan kelebek görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, umutlarının boşa çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında uçan kelebekler görmek acı veren durumların vuku bulacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir