AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek uçurmak

Kahve falında kelebek uçurmak

Kahve falında kelebek uçurmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, umutlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebek uçurmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında kelebek uçurmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında uçuşan kelebekler görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelebeğin uçtuğunu görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında uçmayan kelebek görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine inanılır.

Kahve falında uçuşan kelebek görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kelebeklerin uçtuğunu görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kelebek uçtuğunu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, malının artmasına, bereketlenmesine delalet eder.

Kahve falında uçan kelebekler görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir