AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçaktan kurtulmak

Kahve falında uçaktan kurtulmak

Kahve falında uçaktan kurtulmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, şansının ve bahtının döneceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, huşu içinde devam edeceğine, güzel haberler alınacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerimizden bazılarının sağlamlığı veya güvenilir kişiler nedeniyle yüzümüz gülebilir.

Kahve falında düşen uçaktan kurtulmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında uçaktan kurtulmak geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında uçak kazasından kurtulmak uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında uçak kazasından sağ kurtulmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçak düşmesi ve kurtulmak yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında uçak düşmesinden kurtulmak iyi zamanlar geçireceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında çamura batmak ve kurtulmak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalettir.

Kahve falında felaketten kurtulmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir