AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak kazasından kurtulmak

Kahve falında uçak kazasından kurtulmak

Kahve falında uçak kazasından kurtulmak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, rahat bir hayatı olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine yorulur.

Kahve falında uçak kazasından kurtulmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı, şikayetleri veya eleştirileri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında uçak kazasından kurtulmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçak kazasından sağ kurtulmak sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, gelirinden yana memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla kazadan kurtulmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kazadan kurtulmak onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına işaret eder.

Kahve falında kazadan kurtulmak maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına tabir olunur.

Kahve falında gemi kazasından kurtulmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına rivayet eder.

Kahve falında trafik kazasından kurtulmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüs kazasından kurtulmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir