AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak kazasından sağ kurtulmak

Kahve falında uçak kazasından sağ kurtulmak

Kahve falında uçak kazasından sağ kurtulmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında uçak kazasından sağ kurtulmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlarken biraz dinlenmenizde fayda var.

Kahve falında uçak kazasından sağ kurtulmak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında uçak kazasından kurtulmak sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalet eder.

Kahve falında depremden sağ kurtulmak gayrimenkul işine girileceğine, başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kazadan kurtulmak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına inanılır.

Kahve falında kazadan kurtulmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trafik kazadan kurtulmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba kazasından kurtulmak büyük kazançlar getireceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına alamet eder.

Kahve falında trafik kazasından son anda kurtulmak kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir