AnaSayfa / Genel / Kahve falında ucak ve kar görmek

Kahve falında ucak ve kar görmek

Kahve falında ucak ve kar görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında ucak ve kar gördüyseniz:

  • Sorunlar ne olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında ucak ve kar görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birşey uçurmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin uçtuğunu görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçtuğunu görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan bina görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işaret eder.

Kahve falında yunus balığının uçtuğunu görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ucu yırtık ayakkabı giymek fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kişinin gönlünü alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsün uçtuğunu görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir