AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunus balığının uçtuğunu görmek

Kahve falında yunus balığının uçtuğunu görmek

Kahve falında yunus balığının uçtuğunu görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında yunus balığının uçtuğunu gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmalı ya da en azından öyle görünüp, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında yunus balığının uçtuğunu görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında uçan yunus balığı görmek fal sahibinin elinin darlaşacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan yunus görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki yunus balığı görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yunus balığından korkmak tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, canının ve malının garantide olacağına işaret eder.

Kahve falında yunus balıkları görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında yunus balığına ekmek vermek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta yunus balığı görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir