AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçtuğunu görmek

Kahve falında uçtuğunu görmek

Kahve falında uçtuğunu görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, mutlu olunacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçtuğunu gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyerek veya alışılmadık yerlere seyahat ederek hayatınızda değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında uçan balonla uçtuğunu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, hayallerinin suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üzerinden uçtuğunu görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına alamet eder.

Kahve falında yunus balığının uçtuğunu görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın denize uçtuğunu görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, hem moral hem de çareler bulacağına inanılır.

Kahve falında birilerinin uçtuğunu görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan yarasalar görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına işarettir.

Kahve falında timsahın uçtuğunu görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir