Kahve falında birşey uçurmak

Kahve falında birşey uçurmak borçlarının artacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birşey uçurmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işin ya da olayın gerektirdiğinden daha fazla ya da daha hızlı çalışılması için baskı yapıyor olabilirler.

Kahve falında uçuyor görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında uçan balona bindiğini görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı uçan at görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında cennete uçtuğunu görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçmayı görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına delalet eder.

Kahve falında uçakların uçtuğunu görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rüzgardan uçtuğunu görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Kahve falında uçan kanatlı at görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yetki sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top