AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kazadan kurtulmak

Kahve falında trafik kazadan kurtulmak

Kahve falında trafik kazadan kurtulmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında trafik kazadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmek niyetindeyseniz, maddi alışverişlerden uzak durarak yardımlarda bulunmalısınız.

Kahve falında trafik kazadan kurtulmak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trafik kazasından kurtulduğunu görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasından son anda kurtulmak kafasının boşalacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına yorulur.

Kahve falında trafik kazasından kurtulmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında kansız trafik kazası görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik kazasından birini kurtarmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hem işinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının trafik kazası yaptığını görmek elinin döneceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulur.

Kahve falında trafik kazasını görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, işlerinden de geri kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir