AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazadan kurtulmak

Kahve falında kazadan kurtulmak

Kahve falında kazadan kurtulmak üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kazadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Kahve falında tren kazasından kurtulmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işarettir.

Kahve falında otobüs kazasından kurtulmak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kazadan kurtulmak hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kamyon kazasından kurtulmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kazadan kıl payı kurtulmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında araba kazasından kurtulmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işarettir.

Kahve falında uçak kazasından kurtulmak insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trafik kazasından kurtulmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, kazancının da aynı oranda artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir