AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı gülerken görmek

Kahve falında babayı gülerken görmek

Kahve falında babayı gülerken görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına alamet eder.

Kahve falında babayı gülerken gördüyseniz:

  • Dinleyenlerinizin dikkatini çekebilmek için yapacaklarınızda kendinizi özgür hissetmelisiniz.

Kahve falında babadan gül almak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babayı gülerken görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, üzgün olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babayı gülerken görmek zorlukların yaşanacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı güler yüzlü görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babasını gülerken görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayı gülerken görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında gül fidanı diktiğini görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, üstün başarılar alacağına işaret eder.

Kahve falında gül resmi yapmak umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir