AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağa binmek ve korkmak

Kahve falında uçağa binmek ve korkmak

Kahve falında uçağa binmek ve korkmak çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçağa binmek ve korkmak gördüyseniz:

  • Gizli duygusal beraberlikler içinde olan bir kişiyseniz ilişkiniz açığa çıkabilir.

Kahve falında uçağa binmek ve korkmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında uçağa binmekten korkmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Kahve falında uçakta korkmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçaktan korkmak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına işaret eder.

Kahve falında asansöre binmek ve korkmak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında asansöre binmekten korkmak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında özel uçağa binmek güvenliğinden vazgeçeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın üstüne binmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir