AnaSayfa / Genel / Kahve falında özel uçağa binmek

Kahve falında özel uçağa binmek

Kahve falında özel uçağa binmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında özel uçağa binmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Kahve falında özel uçağa binmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında özel uçak görmek şansının geri döneceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında özel arabaya binmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına işarettir.

Kahve falında özel araba görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kendi özel bölgesini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına işarettir.

Kahve falında özel yeteneklere sahip olmak fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, örnek insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının özel bölgesini görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına inanılır.

Kahve falında özel bölgeyi kıllı görmek musibetlerin yaşanacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir