AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane silah görmek

Kahve falında iki tane silah görmek

Kahve falında iki tane silah görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane silah gördüyseniz:

  • Maddi açıda bazı endişeleriniz olabilir, sözel anlaşmalar yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında üç tane silah görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane silah görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine delalettir.

Kahve falında yedi tane ay görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine tabir olunur.

Kahve falında üç tane kırmızı gül görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine yorulur.

Kahve falında birkaç tane gelinlik görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane türbe görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane asker görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tane fasulye görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir