AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane ev görmek

Kahve falında iki tane ev görmek

Kahve falında iki tane ev görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, önünün açık olacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane ev gördüyseniz:

  • Fiziksel ihtiyaçlarda olduğu gibi, manevi veya duygusal ortamlarda da insani prensipleri aklınızda tutun veya ruhsal uyuma daima dikkat edin.

Kahve falında iki tane ev görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Kahve falında iki tane ev almak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde buğday tanesi görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında üç tane ev görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında üç tane bebek görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane geyik görmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nar tanesi yemek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birkaç tane gelin görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir