AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü memesi görmek

Kahve falında ölü memesi görmek

Kahve falında ölü memesi görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, kötülüklerden uzak olacağına, makamının tehlikeye gireceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına yorulur.

Kahve falında ölü memesi gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.

Kahve falında ölünün memesini görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü memesi görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının memesinden süt geldiğini görmek kişinin rahat edeceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memede çıban görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, işin düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında iki memeden emzirmek kimseye el açmadan yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında memesini emmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret eder.

Kahve falında kıllı kadın memesi görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızın memesini ellemek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir