AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç gözü olduğunu görmek

Kahve falında üç gözü olduğunu görmek

Kahve falında üç gözü olduğunu görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına yorulur.

Kahve falında üç gözü olduğunu gördüyseniz:

  • Bir an da, yaptığınız planların veya amaçlarınızın istediğiniz şekilde ilerlemeyebileceği fikriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında gözlerinden kan aktığını görmek amacına nail olacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında üç gözlü balık görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine işarettir.

Kahve falında gözünü kapalı görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi göz farı sürmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbekte göz görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerini mavi görmek hastalıklarının son bulacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın gözü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünde balık görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, başarılarının sürekli olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir