AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çift ayakkabı görmek

Kahve falında bir çift ayakkabı görmek

Kahve falında bir çift ayakkabı görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir çift ayakkabı gördüyseniz:

  • Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız.

Kahve falında çift ayakkabı görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının çiftini kaybetmek itibar kazanacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına inanılır.

Kahve falında bir çift siyah ayakkabı görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki çift ayakkabı görmek umutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında bir çift ayakkabı görmek büyük zorluklar yaşayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında iki çift siyah ayakkabı görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çifti olmayan ayakkabı görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına inanılır.

Kahve falında üç çift ayakkabı görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir