AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz çalmak

Kahve falında tuz çalmak

Kahve falında tuz çalmak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, işlerinin yarım kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, fal sahibinin muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz çalmak gördüyseniz:

  • Evde değişiklik planlayabilirsiniz.

Kahve falında tuz çalmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında tuzluk çalmak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tuzluk kırmak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu denize girmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında nemli tuz görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında tuzlu patates yemek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında tuz ve un görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında tuzlu fıstık yemek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir